L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 14 d’abril del 2014

La processó de Rams ha obert la Setmana Santa de Tavernes

 
Avui hem entrat oficialment en la Setmana Santa amb la processó dels Rams, un acte que ha estat acompanyat per un dia molt calorós, cosa que ha fet que molts veïns i veïnes de Tavernes s’hagen animat a eixir al carrer per presenciar la processó.

Una processó que començava a muntar-se en l’esplanada del col·legi Sant Josep “Patronato” per tal de representar l’entrada de Jesucrist a Jerusalem, a cavall d’una burreta, que també ha estat present a Tavernes.

La processó ha comptat amb una  ampla representació de la Junta Major de Setmana Santa i de totes les confraries de Tavernes (Confraria "Crist del Perdo", "Germandat la Dolorosa", "Jesús de Nazaret", "La flagel·lació de Jesús", "Ntra. Sra. de la Pietat", "Sant Sepulcre" i "Soledat de Maria"), que han desfilat pels carrers de la ciutat acompanyades dels sons de les bandes de cornetes i tambors i
la presència de la corporació municipal, presidida per l’alcalde, Jordi Joan.

El recorregut ha estat l’habitual dels últims anys: eixida de l’església de Sant Josep, carrer Sant Josep, Sant Agustí, Verge de Sales, Carme, Plaça Major, Carrer Major, Empedrat i Carrer de l’Església fins la parroquial de Sant Pere. 


Tancava la processó, després de les autoritats del govern municipal i l’alcalde, la banda de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, a la qual volem esmentar molt especialment i felicitar-la car va ser el diumenge de Rams de l’any 1883, quan va actuar per primera vegada.
-