L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 29 d’abril del 2014

La regidoria de Foment Local organitza un taller gratuït de creació i manteniment d’una pàgina d’empresa en Facebook


La Regidoria de Foment Local que dirigeix Josep Llacer prepara un taller gratuït dirigit a empresaris i comerciants de la localitat, on s’ensenyarà a crear i mantenir una pàgina d’empresa en Facebook, una fan page. 

El taller es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de maig, de 15 hores a 17 hores en la Casa de la Cultura, organitzada per la Regidoria de Foment Local amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tavernes. Les places són limitades i es poden demanar directament en les oficines del Braç Treballador, al carrer Calvari número 87, telefonant al número 962 823 660 o en el correu b009@tavernes.org

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha indicat que “seguim treballant conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Tavernes, realitzant activitats que fomenten el nostre comerç local i l’economia. Les noves tecnologies i les xarxes socials són un recurs fonamental i un mitjà cada vegada més important en el dia a dia dels negocis. Conéixer bé estes tecnologies contribueix a millorar la seua competitivitat i atenció al client. És per això que l’Ajuntament de Tavernes està compromés a dotar de les ferramentes formatives adequades el teixit comercial i empresarial de la nostra ciutat”. 

Per a fer el taller és recomanable acudir amb ordinador portàtil amb connexió Wi-Fi, i tindre ja obert un compte de perfil personal en Facebook. En l’aula els participants podran seguir tot el taller de creació i manteniment d’una pàgina d’empresa en Facebook en una pantalla de gran format. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, este Llàcer no para ni en l'hospital!!

Anònim ha dit...

Aixo ja fa setmanes que esta organitzat. No cregues que quan no esta Llacer els funcionaris fan fugina.