L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 d’abril del 2014

Sis alumnes de l'IES La Valldigna participen a la fase comarcal de l'Olimpíada Matemàtica 2014

 
Sis alumnes de l'IES La Valldigna de Tavernes van participar el passat dissabte en la fase comarcal de l'Olimpíada Matemàtica 2014 organitzada per la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".

Els objectius de l’Olimpíada Matemàtica és la divulgació d'aquesta ciència a través de la resolució de problemes i afavorir una actitud positiva cap a les matemàtiques entre l‘alumnat i la societat en general i com no fomentar la convivència i l’intercanvi d’idees i amistat entre estudiants i professorat.

L'Olimpiada consta de vàries fases, i després d'aquesta comarcal els alumnes que hagen reeixit en les proves participaran en la fase provincial, a la qual segueixen l'autonòmica i nacional.
-