L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 30 d’abril del 2014

Ximo Felis, deixa avui la presidència de la Federació de Falles tal com manen els estatuts



La Federació de Falles “Junta Local Fallera” celebra avui a les 20 hores l’assemblea anual, acte que serà aprofitat per l’actual president Ximo Felis, per deixar la presidència després de dos anys al front de la federació, com manen els estatuts. L’assemblea servirà també per a donar coneixer l’estat de comptes del màxim òrgan de les falles locals. 

El president Ximo Felis ha agraït en aquests moment el treball i recolzament de tot l’equip amb el qual ha compaginat càrrec, esforços i il·lusions per fer unes falles cada dia millor i més participatives.

A partir de demà s’obri el temps en que es pot iniciar el procés electoral, ja que com diuen els estatuts, s’ha d’engegar dins dels 30 dies. Durant tot aquest procés, el vicepresident Salva Talens assumirà la presidència en funcions i tot el que respecta sobre el procés electoral. 

Com a tema d’actualitat fallera cal dir també que Toni Gómez, pel Passeig, i Joan Cantus, pel Cambro, repeteixen com a presidents de les seues comissions després de les assemblees celebrades en els casals. 
-