L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de maig del 2014

S'ha inaugurat l'exposició fotogràfica "El Bolomor se'n va de boda"

Cartell anunciador de l'exposició
Aquesta vesprada s'ha inaugurat al vestíbul de la Casa de la Cultura l'exposició "El Bolomor se'n va de Boda", un recull de fotografies de noces que abraça des dels inicis del segle XX fins l'actualitat i que ha estat organitzada per l'Escola d'Adults Bolomor.

La mostra ofereix una perfecta i treballada visió del fet "de casar-se" a Tavernes durant més de 100 anys i el que és més remarcable de tot és que hi ha fotografies que pel seu interés històric i antropològic mereixen estar en algun museu. 

Un detall que ens ha copsat molt ha estar el comprovar un conjunt de fotografies dels anys 1930 en perfecte estat de conservació, sense cap petjada del pas del temps. L'exposició es completa amb alguns vestits de novia.

L'acte d'inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i regidors de la corporació de Tavernes. 
-