L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 de maig del 2014

Dimiteix Lola Johnson, secretaria de comunicació del govern valencià del PP, després de ser imputada arran d'una denuncia de Compromís

El president Fabra i Lola Johnson, ambdos del PP
La secretària autonòmica de Comunicació del govern valencià del PP, Lola Johnson, ha presentat avui dijous la seua dimissió després de ser imputada i citada a declarar per la seua gestió econòmica en l'època en què era directora de Canal 9. 
Johnson havia estat imputada arran d'una denúncia de Compromís on la coalició integrada en Primavera Europea acusa a la excúpula de Canal 9 de delictes fins a generar un presumpte forat d'1.300 milions. El jutjat de primera instància i instrucció numero 6 de Paterna (Horta Oest) ha acceptat la denúncia interposada per la coalició Compromís contra l'equip directiu de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) a causa de la seua gestió econòmica i patrimonial així com la presumpta responsabilitat en el tancament de l'ens. 



El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià i la mateixa coalició Compromís a traves del seu portaveu Enric Morera han informat del fet i que la coalició ha reclamat saber el parador dels 1.300 milions d'euros de pèrdues acumulades per Canal 9 i Ràdio 9 i qui han estat els beneficiaris del "balafiament" i "de l'ús dels recursos públics". 
El jutge ha imputat l'exdirector general, José López Jaraba, l'exdirectora Lola Johnson (fins ara secretària de comunicació del govern valencià) i l'exdirector de Canal 9 Luis Redondo, així com als exdirectors de Ràdio 9, Lluís Motes i Núria Romeral.



El jutge cita Lola Johnson i Luis Redondo el pròxim 8 de juliol al jutjat de Paterna a les 09.00 hores mentre que les declaracions de Lluís Motes i Núria Romeral estan previstes per al 9 de juliol a la mateixa hora. 



Pel que fa a la declaració de José López Jaraba, el magistrat reclama que es practique a través d'un exhortament adreçat als jutjats de Madrid.
-