L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 20 de maig del 2014

El CB Tavernes és de primera!!! Imatges de la final

El CB Tavernes jugarà la pròxima temporada en 1ª nacional després d'haver vençut el passat diumenge al CB Oliva per 74-61 en partit jugat en la veïna localitat de la Safor. El partit es va iniciar amb un minut de silencia en memòria de Carles Pellicer, exjugador, extrenador i expresident del CB Tavernes, a qui se li va dedicar el triomf.

El partit va començar amb més encert de l'Oliva que acabava el primer quart amb 16-10 al seu favor i encara que fins i tot va pujar la renda, el Tavernes anava entrant en el joc i ja arribaba al descans amb un 28-26 a favor de l'equip de casa.

Els darrers quarts van ser pel Tavernes, amb avantatges sobre els 6 punts que va augmentar el final, amb la victòria del CB Tavernes dirigit per Pedro Marco.

Al final alegria i eufòria entre jugadors, directius i seguidors del Tavernes que en nombre d'uns 200 assistiren a la final i animaren durant tot el partit els jugadors. L'equip i cos tècnic va dedicar la victòria a Carles Pellicer.