L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 28 de maig del 2014

El govern valencià del PP destina pressupost de les Conselleries de Benestar Social a pagar interessos de demora



Compromís ha criticat les noves modificacions pressupostàries publicades ahir al DOCV, mitjançant les quals la Conselleria d’Hisenda retira 315.000 euros dels pressupostos de les conselleries de Benestar Social i Governació per a fer front a liquidacions d’interessos de demora derivats de sentències judicials. 

Compromís ha recordat que fa dues setmanes ja criticaren un altra transferència de crèdit per a pagar interessos de demora i comprovem, una vegada més, que no cessen les modificacions pressupostàries en el govern del PP que suposen llevar diners adjudicats als serveis bàsics de la ciutadania per a fer front a les sancions imposades pels impagaments de la Generalitat, que han generat interessos per demora. 

Les resolucions que publicava ahir el DOCV son dues resolucions d’Hisenda per les quals s’autoritza una transferència de crèdit que retira 300.000 euros de la Direcció i Servicis Generals de la Conselleria de Benestar Social i una altra que retira 15.500 euros del programa de Formació de l’institut Valencià de Seguerata Pública (IVASPE) depenent de la Conselleria de Governació i Justícia. 

Compromía afirma que “es tracta d’un degoteig constant de fons públics que s’haurien de destinar a serveis públics i finalment acaben sent utilitzats per a pagar el deute extra que genera la nefasta gestió del Consell”. Amb totes eixes decisions “el govern del PP deixa ben clar que la seua prioritat no són les persones. El pagament d’interessos conseqüència directa del balafiament i incompetència del PP està perjudicant d’una manera molt greu la ciutadania”.
-