L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 15 de maig del 2014

ELECCIONS EUROPEES: Jordi Sebastià, de Primavera Europea, ha visitat avui Tavernes



El cap de llista de "Primavera Europea", Jordi Sebastià (Compromís), ha visitat avui Tavernes on ha estat rebut per l'alcalde, Jordi Joan, i membres del col·lectiu local. Jordi Sebastià ha estat també acompanyat per la candidata Mònica Alvaro.


El candidat de "Primavera Europea" ha fet un recorregut pel Mercat Municipal i ha saludat juntament amb Jordi Joan molts veïns de Tavernes que s'han interessat per les propostes i han donat ànim al candidat. També ha estat comentat detalladament els problemes actuals dels menuts botiguers i comerciants, com són els del mercat, i quines són les propostes de "Primavera Europea" per tal de potenciar i estimular els sectors productius bàsics valencians i la defensa del comerç tradicional.

La comitiva ha estat acompanyat pel so de dolçaina i tabalet donant un aire de valencianitat a la jornada.