L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de maig del 2014

Faena feta no porta destorb

Abans i després

"Nosaltres embrutem, nosaltres netegem" és el lema que ha usat Compromís-Bloc de Tavernes per fer desapareixer les restes de propaganda electoral de les eleccions europees. La formació que lidera Jordi Joan ha dedicat el dilluns i dimarts a netejar de cartells els espais on n'hi havia posat en el terme municipal, així com pancartes i demés.
Abans i després
Les fotos que ens han enviat són bastant explicites del treball fet. Les restes de cartelleria convenienment arreplegades dins de bosses de plàstic han anat a parar allà on toca: dins dels contenidors de paper i cartró. Com diuen en la nota que ens envien, "cal donar exemple".
Les restes, com deu ser, dins del contenidor
Totalment d'acord i que l'exemple continue, perquè el dia abans de l'inici de la campanya encara eren visibles en punts del terme alguns cartells blaus de les passades eleccions municipals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix perfecte el que ha fet Compromís.

Ara falta que ho facen els altres partits i que complesquen la normativa municipal que diu el següent:

ORDENANÇA MUNICIPAL DE NETEDAT URBANA I RESIDUS
Acord del Ple de 7 de maig de 2001 (BOP de 27-08-01)

Article 31
1. Està prohibit la col·locació de cartells, llevat dels llocs indicats amb este efecte.
En qualsevol cas, haurà de subjectar-se a la corresponent llicència municipal, en la qual
s’establiran les condicions amb què s’autoritza.
2. La col·locació de cartells en la via pública sense autorització comportarà la imposició de sancions i la imputació als responsables dels costos corresponents a treballs de neteja.
3. Les pancartes hauran de ser retirades pels interessats així que haja transcorregut el termini per al qual van ser autoritzades. Si no ho fan, seran retirades pels serveis municipals, i s’imputaran als responsables els costos corresponents al servei prestat, sense perjudici de la imposició de la sanció corresponent.
4. La col·locació de pancartes en la via pública sense autorització comportarà la
imposició de sanció als responsables.

Crec que els partits polítics tenen que ser els primers que donen exemple i si no ho fan així que l'Ajuntament aplique l'ordenança municipal.

Anònim ha dit...

Per cert les papereres estan plenes de pegatines de paper de propaganda d'Esquerra Unida que ara será molt difícil de llevar.

Seria un detall per part dels membres d'eixe partit que deixen el mobiliari urbà en les mateixes condicions que abans de la campanya electoral estava.

Un Jubilát ha dit...

Els partits politics son els primers que tenen que donar eixemple de civisme i educación,peró,tots sense essepcions,no sols Esquerra Unida, anonim de les 17:55 se t'avist el plomero sense donarte conter,de tots els partits que an colocat propaganda electoral sols t'as fixat en el que ha embrutat el que menys estimes.També embruten les empreses que's dediquen a colocar propaganda i cartells de les discoteques,o eixa moda nova que ara practiquen els jovens i altres no tant jovens d'anunciar els casaments en llançols penjats,alguns dells es separen i el llançol encara está volant tot trencat del vent sense que ningú el lleve.Algú tindrá que començar a posar ordre en este aspecto si volem tindre una ciutat neta i ordenada.