L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 13 de maig del 2014

Joan Baldoví: “Han fet Castor sabent que no es podia fer. Volem saber si la ciutadania ha d’assumir-ne les indemnitzacions multimilionàries”



El diputat Joan Baldoví

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, considera que l’Informe de l’Institut Geològic a més de confirmar la connexió del projecte Castor amb els terratrèmols patits a les comarques del Nord demostra “que s’ha fet, malgrat saber que no es podia fer i el PP ha de donar una explicació pública i creïble per la ciutadania”. 

Considera igualment que s’han de donar explicacions “de les clàusules abusives, que blinden els interessos de l’empresa que primer posa en perill als ciutadans i ara pretenen que els poders públics i, per tant, els diners públics, paguen per cessar l’activitat i així no perdre ells”. 

El diputat en nom de Compromís ha reclamat el tancament immediat de la plataforma perquè no es pot jugar amb la seguretat de les persones i que el Govern de Rajoy aclarisca si finalment serem els ciutadans els qui rescatem eixa empresa, qui han de pagar els 1.700 milions de les clausules de tancament. Compromís afirma que eixes clàusules estranyes i malignes no es poden donar en les administracions públiques. 
 

Per a Baldoví les Administracions han de vetlar per l’interés general i com que Castor ha demostrat que no és un projecte d’interés general i, a més, posa en perill a les persones i al medi natural, cal tancar-lo i cal vetlar perquè els diners públics no es destinen per a pagar cap indemnització. 
 
“Insistim que els diners han de ser per a l’interés general i ara, en estos moments, l’interés general és rescatar a les persones i no als poderosos que han posat en perill a les persones” ha conclós Baldoví.
-