L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 de maig del 2014

L'Ajuntament acaba la construcció de les noves casetes del cementeri municipal

Un moment de la vista avui al nou sector de ninxols
La construcció dels 94 nous ninxols fa que Tavernes tinga cobertes les necessitats a curt termini. L'obra ha suposat un cost d’adjudicació de 78.320 euros. El nou bloc està compost per 94 unitats prefabricades, de les quals 90 són dobles i 4 senzilles, i se suma a l’oferta de les unitats disponibles del cementeri per a garantir les demandes a curt termini. La nova construcció està ubicada en la zona sud-est del cementeri, la qual ha estat urbanitzada per acollir aquests nous ninxols.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en companyia dels tècnics municipals, ha comprovat in situ l’estat del nou edifici de casetes construïdes i ha destacat que “amb la construcció dels nous nínxols tenim de moment cobertes les necessitats del cementeri. I, a més, també tenim en projecte iniciar d’ací a poc faenes de modernització i rehabilitació de diferents elements estructurals que en estos moments estem valorant i prioritzant”.

El sistema de construcció de les casetes ha estat el prefabricat pels seus avantatges de cost i rapidesa en l’execució, així com per les condicions higièniques i sanitàries de l’edifici acabat. Així, la tipologia i forma dels nous nínxols permeten anar superposant eixos elements i, alhora, formar l’estructura portant de l’edifici.

Es tracta de peces prismàtiques de formigó armat, monobloc i resistents, que tenen com a principal característica l’estanquitat, cosa que permet que el procés de descomposició siga individual.
-