L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 12 de maig del 2014

L'Ajuntament firma avui el protocol de la Catedra d'Innovació de la UPV

El regidor de Foment, Josep Llácer
El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) formalitza avui dilluns 12 de maig a les 12 hores la Càtedra d'Innovació que compta amb la participació de l'Ajuntament de Tavernes. L'objectiu d'aquesta càtedra és contribuir a la innovació i cultura emprenedora en la comarca de la Safor Valldigna.

La càtedra de la UPV agrupa a nou organitzacions de la Safor, entre elles l'Ajuntament de Tavernes, que aportaran 30.000 euros anuals per a la realització de diferents accions. En el cas dels ajuntaments, el de Gandia contribueix amb el 14,7%; el d'Oliva, amb el 5% i el de Tavernes, amb el 4,3%. 
El regidor de Foment de Tavernes, Josep Llacer, ha significat que l'Ajuntament a traves de la seua regidoria ja treballa en aquest tipus de projectes d'emprenedors i ara el que es fa és una unificació de criteris o mitjans amb la finalitat de recolzar projectes empresarials que puguen anar sorgint en les poblacions implicades, entre elles com no Tavernes.

Com és conegut, aquestes càtedres són una manera eficaç per a formalitzar col·laboracions qualificades i duradores entre les Universitats i les empreses, dins de les tres àrees: a) empreses, amb accions que fomenten, estimulen i acceleren els processos d'innovació i la seua actitud innovadora; b) emprenedors, per a fomentar, i accelerar els processos i l'actitud emprenedora i c) joves, per a fomentar la cultura de la innovació i l'actitud emprenedora entre els joves preuniversitaris.
-