L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 31 de maig del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: El PP és el problema, no la solució per als valencians i valencianes


El president Alberto Fabra, del PP, té un greu problemà d’amnèsia des del mateix moment que oblida que és president de totes les valencianes i valencians i només parla i actua com a president del seu partit. El seu partit, una formació cada dia més desprestigiada pels innumerables casos judicials, pels centenars d’imputats i, fa uns dies, per  sentències de presó a càrrecs directius dels populars, entre ells l’exconseller Rafael Blasco. 

Fabra no representa ni de lluny a tota la societat valenciana, una societat que espera des de fa molt de temps canvis de molta profunditat per atallar la greu situació que patim en sanitat, en educació, en serveis socials, en atur.... tantes i tantes coses que ens estan portant a la cua de l’Estat espanyol en tots els camps, excepte corrupció i imputació. 

I la reacció de Fabra ha estat llevar el títol de portaveu a un conseller i donar-li’l a un altre conseller, en aquest cas consellera. I això no és manera de solucionar els greus problemes que tenim els valencians, uns problemes que tots els dies se li recorden tant des dels mitjans de comunicació, com des de les entitats socials i ciutadanes, des del carrer però Alberto Fabra es nega a escoltar i atendre. 

I quan esperàvem una remodelació en profunditat del govern valencià que començarà a impulsar mesures que atallaren el camí del pou al qual ens esta abocant cada dia més les polítiques del PP, tota l’expectació creada pel president Fabra en anunciar canvis es queda en un simple recanvi en el portaveu del consell. 

Un fet que cal valorar en la seua importància política i que demostra, sense cap gènere de dubte, la derrota política, intel·lectual i moral de Fabra i de tot el seu equip, perquè saben que ells són el problema principal de la societat valenciana, però s’enroquen i són incapaços de fer res millor per aquest poble valencià. 

Ahir vam escoltar Alberto Fabra. La seua compareixença en el Palau de la Generalitat però no per a parlar en clau de poble valencià,  perquè a ells els valencians i valencianes no els importen,
sinó per parlar en clau del seu partit, és un fet molt preocupant, molt lamentable i demostra la descomposició d’un partit que no sap distingir entre el Consell, el govern de tots els valencians, i el partit, no diferèncien s entre allò que és públic i allò privat i menys encara entre els interessos generals del poble valencià i els interessos del seu partit, única cosa que en aquest moment sembla ser que és l’única cosa que preocupa al president Fabra. 

Ahir al Palau de la Generalitat quedava clar i ben palés que hem entrat en la fi d’una etapa, ahir començava el canvi del 2015 perquè el PP ha demostrat que només sap parlar del mateix i no dels problemes de la societat valenciana. I entre tots farem possible un canvi per a començar a parlar, a treballar i actuar per a millorar les condicions de vida de les valencianes i els valencians i recuperar la dignitat que ens ha furtat el PP amb els seus anys de govern.
-