L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de maig del 2014

Més de 500 jugadors participen en la Lliga Intermunicipal de bàsquet organitzada per la regidoria d'Esports i el CB TAvernes



El CB Tavernes, junt a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes que dirigeix Josep Llacer, ha organitzat la gran festa de final de temporada 2013/2014, de la “Lliga Intermunicipal” que ha tingut lloc aquest mati en les instal·lacions esportives municipals. Aquest és el segon any que les dues institucions, la regidoria d'esport i el CB Tavernes, organitzen el campionat.


La festa ha atret una gran quantitat de pares, mares i xiquets i xiquetes de les poblacions participants, majorment de les comarques de les dues Riberes, la Costera, la Vall d’Albaida, la Vall dels Alcalans i com no la Safor-Valldigna. En total s’ha superat les presència de més de 500 xiquets i xiquetes jugadors de bàsquet. 

La “Lliga Intermunicipal” es una gran competició on el principal objectiu és que els xiquets i xiquetes de minibàsquet deprenguen a practicar l'esport, en especial el bàsquet. I també gaudir d'una competició on tots els clubs participants han demostrat la seua esportivitat i s'ha pogut vore grans partits, emocionants, amb marcadors ben ajustats, però allò que ha estat evident és la progressió que han fet tots els xiquets i xiquetes al llarg de la temporada. 

El Club de Bàsquet Tavernes ha agraït els clubs amics que han confiat en ells per a organitzar la Lliga Intermunicipal i ha donat l’enhorabona als participants també pel gran treball realitza perquè aquest esport cada dia siga un poc més gran. També s’ha recordat la gran tasca dels entrenadors i l’esforç de jugadors i jugadores, que al llarg de l'any han treballat per a donar una passa més endavant en la seua formació. 
El regidor d'Esports Josep Llácer ha entregat els trofeus acabant eixe acte amb la jornada que s'ha desenvolupat amb normalitat, ambient de germanor i amb una exquisida organització del CB Tavernes que ha estat felicitat pels equips participants.
Aquesta ha estat la classificació final

Categoria prebenjamins
Campió: UPB Gandia
Subcampió: Missana Alberic 

Categoria benjamí
Campió: CB Alginet
Subcampió: CB Sueca
Tercer classificat: NB Xàtiva
Quart Classificat: CB Cullera 

Categoria Alevi
Campió: NB Xàtiva
Subcampió: UPB Gandia
Tercer classificat: CB Algemesí 
-