L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de maig del 2014

Tavernes millora la seguretat ciutadana amb els dos nous vehicles híbrids de la Policia Local


La Policia Local de Tavernes disposa de dos nous vehicles híbrids, en modalitat rènting, que permeten millorar les condicions de treball dels agents i la seguretat dels veïns, alhora que milloren l’eficiència econòmica i ambiental.

El divendres 23 de maig, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va rebre els dos nous vehicles de la Policia Local, un amb logotips externs i l’altre sense marques identificatives, però ambdós dotats de tots els elements característics, com ara llums, sirenes, sistemes de comunicació, etc. i que prompte estaran plenament operatius. La seguretat ciutadana és una de les principals prioritats de l’Ajuntament.

Els dos vehicles híbrids són altament ecològics, amb un consum de 3,8 litres/100km i unes emissions de 87 gr/km, i s’han adjudicat per procediment obert a l’entitat Banc de Santander per un import total de 1.782 euros mensuals. Els vehicles estaran a disposició de la Policia Local per un període de 3 anys, i en este preu van incloses les revisions i el manteniment integral dels cotxes. En arribar als 3 anys, l’Ajuntament rebrà dos vehicles nous, amb la qual cosa el parc de vehicles policials continuarà totalment operatiu.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb este subministrament dels dos nous vehicles, espera abaixar els vora 45.000 euros anuals que suposa el manteniment de tota la flota de vehicles municipals. D’ací a poc es donaran de baixa dos vehicles policials vells. Cal tenir en compte que els vehicles de la Policia Local s’utilitzen 24 hores al dia els 365 dies de l’any.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins vehícles es donaràn de baixa? El Seat Ibiza i quin mes?

Anònim ha dit...

Tan sols interessa saber açò, quins donaran de baixa. Igual es pensen que han donat un cotxe a cada policia. Tampoc sembla importar quina sensació tenen els ciutadans i turistes o en actes festius, quan arriba la patrulla amb eixe ibiza o una furgoneta pitjor. Ni els importa que la despesa del taller per avaries i manteniment és ineficient. Ni molt menys que són vehicles per a desenvolupar tasques policials, oferir millor servei, estalvi de combustible per tindre motor elèctric, menys contaminant i molts avantatges més.
Espere que algú conteste a eixa pregunta, que és el que interessa al primer anònim i que puga dormir tranquil cobert amb les seues ales. La resta, res li importa

Un Jubilát ha dit...

Si que es de veres que la seguretat ciutadana es dels temes mes importants que desenvolupa l'ajuntament però,dins la seguretat ciutadana també está per eixemple pintar els passos de peatons.Vá fem un esforç i pintem-los avans que passe alguna desgracia,doncs já tenen falta de pegar-los un repás.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha previst en el pressupost del 2014 la quantitat de 230.000 euros per tornar a pintar TOTA la senyalització del poble i de la platja. Aniran fent-se poc a poc.

Ara cal que s'aproven els pressupostos que si no passa res es presentaran en el plenari de dilluns, dia 9.