L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 de maig del 2014

Victòria del C.B Tavernes front al Torrent (80-66) en un partit que ha estat un complet homenatge a Carles Pellicer

El C.B. Tavernes ha vençut el seu partit contra el Torrent i es jugarà l’ascens a nacional en el camp de l’Oliva, que va guanyar també al Torrent en la seua canxa per un sol punt. Com que els partits no poden acabar empatats, el guanyador del partit a disputar en la veïna ciutat de la Safor, serà qui aconseguesca l’ascens.

El partit s’iniciava amb un emotiu minut de silenci en memòria del que va ser gran jugador de basquet - considerat en la seua època i durant uns anys com el millor jugador valencià- entrenador y president del CB. Tavernes, Carles Pellicer.
Un minut de silenci totalment sepulcral, respectuós de tota la família vallera del basquet que omplia el pavelló i uns jugadors que al final del partit, dedicaren la victòria – i tant de bo fos l’ascens- a Carles Pellicer, tota una institució en el món del basquet local.

El partit realment va resultat bastat igualat fins el tercer temps, a partir del qual i sobre tot el quart, va servir per decidir el guanyador, en aquest cas el Tavernes que va ser qui va fer més mèrits i que pot acabar una temporada en primera nacional.