L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de juny del 2014

Aquesta vesprada, a partir de les 7, se celebra la 15é edició de la Festa de l'Esport a Tavernes

Els mencionats especials de l'edició del 2013, amb el gran esportista Carles Pellicer (qepd) en primer terme
La Regidoria d'Esports ho té tot preparat per a celebrar aquesta vesprada la 15é edició de la Festa de l'Esport, un acte que com es tradicional tindrà lloc a la Casa de la Cultura i que enguany estarà presentada per eixe gran professional i redactor d'esports del diari Levante-EMV en la delegació de la Safor, Salvador Talens. 

La festa esportiva per excel·lència premiarà un total de 80 esportistes nominats pels clubs de la ciutat i com és també habitual hi haurà 5 nominacions honorífiques, que corresponen a equips que han aconseguit ser campions en les respectives categories. També cal recordar les 4 mencions especials amb les quals la Regidoria d'Esports, dirigida per Josep Llàcer, vol fer un reconeixement a persones que s'han destacat en la seua faceta esportiva.

El regidor d'Esports, Josep Llàcer, ha manifestat que “un any més, la nostra ciutat es pot sentir orgullosa del gran nivell esportiu que mostren els diferents equips i clubs, que evidencien que la cultura esportiva és una realitat que any rere any ens dóna moltes satisfaccions. Des de la Regidoria d'Esports felicitem tota la comunitat esportiva de Tavernes, però també molt especialment l'equip de la Regidoria d'Esports: tècnics, personal administratiu, monitors, cuidadors, manteniment, conserges, etc., perquè són el component fonamental perquè les coses encaixen perfectament. Enhorabona a tots”.

Els nominats honorífics d'esta XV edició són:
L’ EQUIP CLUB KARATE-DO LA VALLDIGNA ALEVÍ
Segon classificat en el campionat autonòmic i seleccionat per al campionat d’Espanya de clubs

L’ EQUIP CADET MASCULÍ DE TENIS
Equip que ha destacat durant tota la lliga i ha aconseguit el subcampionat autonòmic en la Segona Divisió i, a més, l’ascens a Primera Autonòmica.

LA PENYA-04
Per segon any consecutiu ha aconseguit ser campió de la Lliga Divisió d’Honor de Futbol d’Empreses (AFES)

L’EQUIP SÈNIOR DEL BÀSQUET PLATJA TAVERNES CB TAVERNES
Per primera vegada en la història del club aconsegueix l'ascens a 1a Nacional.

Les mencions especials de la Regidoria d'Esports són per a: 

PASCUAL MARTÍ TALENS (Pasqualo) per la seua trajectòria esportiva.
FRUTAS BOLLO, com a empresa col·laboradora en diferents esdeveniments i activitats
DAVID ANDRÉS PARAMIO, com a preparador esportiu, psicòleg i persona vinculada a Tavernes.
JOSÉ ALTUR GASCÓN, com a tenista destacat, ha jugat en tots els tornejos Grand Slam i actualment és entrenador de David Fe
-