L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 13 de juny del 2014

Campanya conscienció cívica (III)



L'Ajuntament està reutilitzant els cartells d'obres com a espais de conscienciació ciutadana. Així, la zona del Calvari se suma als ubicats en altres punts de la ciutat en veure aprofitar el cartell de l'obra de remodelació de la zona de jocs per a recordar, en aquest cas, la necessitat de mantindre una ciutat neta.

La campanya de consciencia cívica ha estat una iniciativa del Gabinet d’Alcaldia amb l’objectiu d’aprofitar al màxim els diners públics. En aquest cas, com hem ja informat, es trau un nou partit dels suports de cartells d'obres ja efectuades, reciclant-los i usant-los com a espais de conscienciació ciutadana. 

Si en el cas del Calvari el motiu central és la campanya de netedat urbana, els cartells de les zones esportives s'han reutilitzat per a recordar als usuaris que les instal·lacions són seues i que cal respectar-les com un bé de tots. Així com el cartell situat al Centre de Salut que ens donar normes per facilitar l’accessibilitat a les persones amb discapacitats. 

La campanya vol conscienciejar-nos que Tavernes és de tots, i som nosaltres qui hem de fer una ciutat millor amb bones pràctiques cíviques. 

-