L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de juny del 2014

El grup instrumental de la SIUM "Ventolin's Band" ofereix un concert a la platja.


El  grup "Ventolin's Band" està format per alumnes adults aficionats a la música i ahir va oferir  un concert a la Plaça de l'Església de la platja amb molt bona acceptació pel públic assistent.

Els musics dirigits per Evarist Sansaloni Vila van oferir en una única part una selecció de peces, on primava majorment adaptacions de cançons molt conegudes i de diferents continguts, des de les de pel·lícules com "La bella i la bèstia" o "El bo, el lleig i el dolent" a altres tan populars i conegudes com "Imagine", "La bamba", "No plores per mi Argentina", "Estranys en la nit" o "Tres vegades guapa", entre altres, que feren la delícia dels assistents.

La "Ventolin's Band" permet als components, tots adults i alguns jubilats, una via d’eixida a les seues inquietuds musicals i deixa clar el que diu el seu director: "la música no té edat per començar a gaudir-la i poder compartir-la".


 I aquells que no tenen pressa i tenen paciència estan convidats a formar part  de la Ventolin’s Band i en el seu nom, Evarist Sansaloni, anima a tot aquell que tinga gust per interpretar música que no s’ho pensé i comence a iniciar-se en aquest món tan meravellós.

Una bona mostra en la van donar ahir amb aquest concert.