L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 12 de juny del 2014

Joan Baldoví: ‘Si una portada es pot censurar, alguna cosa fa mala olor al regne d’Espanya’

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha mostrat en el Congrés dels Diputats, durant la sessió de debat de la llei orgànica sobre l’abdicació del Rei Juan Carlos I, la portada de la revista El Jueves i mostrant-la als diputats ha dit: “Si açò es pot censurar, alguna cosa fa mala olor al regne d'Espanya”.

Baldoví ha reclamat un referèndum perquè es puga elegir el cap d’Estat. El diputat ha reclamat que es deixe parlar el poble amb llibertat mentre entonava la cançó ”habla, pueblo habla”.

El parlamentari valencià també ha subratllat una trista coincidència de la proclamació del nou rei amb la crema de Xàtiva per part de Felip V.

El diputat de Compromís ha dedicat l'últim minut de la seua intervenció a la companya de formació, la diputada Mònica Oltra, que havia acabat de ser sancionada amb la  pèrdua de la condició de parlamentària. “Ha sigut expulsada amb els vots dels diputats valencians imputats per corrupció. Mònica, tu sí que em representes”, ha dit.



-