L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de juny del 2014

La regidoria d'Esports organitza competicions esportives en la platja obertes a tots els estiuejants


La regidoria d'Esports de Tavernes, de la qual es responsable el regidor Josep Llácer, continua enguany i com és habitual amb l'arribada de l'estiu amb un conjunt d'activitats esportives a la platja. Aquestes activitats lúdiques solen comptar amb una gran acceptació i acolliment entre els estiuejants de totes les edats.

Les activitats previstes al llarg de l'estiu són multiples. Aquesta setmana tenen lloc les primeres competicions, amb el campionat de volei platja que s'inicia demà, 1 de juliol, en la zona Padur Dofins en categories benjamí, aleví i infantil. Les inscripcions es realitzen en l'Oficina de Turisme fins demà mateix.

El dimecres 2 de juliol es disputa un campionat de futbet per a equips de les categories benjamí, aleví i infantil, per a xiques i xics, en la zona Parc del Nord. Les inscripcions es poden formalitzar en l'oficina de turisme fins al dimarts. Els partits començaren a les 16.30 hores.

I també cal ressaltar el campionat de futbol platja, programat per la Rregidoria d'Esports per als dies 8 i 9 de juliol en el zona Flamingo.

El regidor de Compromís, Josep LLácer, ha confirmat igualment que es manté un any mes les classes de gimnàstica de manteniment, en el Cinema Olimpo de 8 a 9 hores a partir del 2 de juliol i els dilluns, dimecres i divendres. Aqueixos mateixos dias, però en horari de 9 a 10 hores s'impartiran les classes de aerobic platja. Les inscripcions per a ambdues activitats poden realitzar-se en l'oficina de turisme o bé a la monitora responsable el mateix dia de començar les activitats. 

Els campionats tenen una incripción gratuïta per a tots els participants. Qualsevol dubte i informació sobre aquestes i altres activitats poden aconseguir-la l'oficina de turisme de la platja de Tavernes, situada en la Avinguda de la Marina.
-