L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de juny del 2014

La regidoria d’Infraestructures Agràries i Urbanes completa la instal·lació de les infraestructures lúdiques, de serveis i joc infantils de la platja.





La regidoria d’Infraestructures Agràries i Urbanes, que presideix el regidor de Compromís, Josep Llácer, ha estat ultimant aquestes darrers setmanes tots els detalls perquè tots aquests serveis de platja estiguen enllestits i especialment a partir d’avui, quan oficialment comença la temporada a Taverens. Cal indicar que queda pendent la instal·lació de la infraestructura de bany adaptat atés que només es dóna servei a juliol i agost. 
 
 
Ahir poguérem comprovar que totes les infraestructures lúdiques i recreatives, així com els serveis de passarel·les i rentapeus estaven perfectament preparats i disposats a rebre els estiuejants i banyistes, mentre sobre l’arena eren visibles com ja eren a punt els diversos jocs recreatius per als menuts que, com no, foren usats al llarg de la jornada. 
 

Una ullada a les instal·lacions ens va permetre comprovar com les passarel·les estaven col·locades en els punts d’accés a la platja i al seu costat sempre el corresponent rentapeus, funcionant sempre problemes, així com les papereres i els panells informatius als banyistes. Cal indicar també que ja es podia vore com hi ha veïns – i encara no tenim forasteres- que sembla ser que desconeixen l’ús de les papereres i havien deixat les restes de begudes i menjar de la nit anterior al terra. 
 
Les torres de vigilància de platja seran instal·lades per l’empresa adjudicatària avui mateix, dia de començament del servei de Salvament i Socorrisme.
-