L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 23 de juny del 2014

L’ajuntament de Tavernes reforça aquest estiu la lluita contra les plagues com a mesura de prevenció i millora de la salut pública.




La regidora de Compromís, Llum Sansaloni, responsable de Contractació Municipal, ha confirmat que l’Ajuntament està duent a cap des de fa dies un pla de tractament i control de plagues en les vies públiques de la ciutat i platja, especialmente contra panderoles. Aquest pla s’està efectuant en col·laboració amb  Hidraqua, concessionària de l’aigua potable i CTL, empresa contractada per l'Ajuntament i que s’encarrega dels controls de plagues en el terme.

La regidora de Compromís ha explicat que el pla “és un reforç a les actuacions habituals programades per l’Ajuntament. Hidraqua està procedint a la neteja d’imbornals mentre CTL després s’encarrega del tractament i del control de les plagues”. 

Llum Sansaloni ha explicat que “l’Ajuntament reforça el pla d’actuacions programat al llarg de l’any i ho fa com a mesura de prevenció. Estem en una greu sequera, amb absència total de pluja i tot això coincideix amb una època de proliferació d’insectes. D’ací que hem decidit el reforç del pla habitual d’actuacions”. 

La regidora ha pregat als ciutadans i ciutadanes que col·laboren i, qualsevol anomalia que detecten en la via pública, la posen en coneixement del serveis tècnics municipals.

El pla que du a cap l’Ajuntament de Tavernes afecta les vies públiques del casc urbà de la platja atés que l’Ajuntament no pot actuar en l’interior dels domicilis particulars. 
-