L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de juny del 2014

L’Ajuntament informa que la Policia Local efectuarà tasques de control i de seguretat avui, Nit de Sant Joan

Retén de la Policia Local a la platja
El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís ha confirmat que la Policia Local ja té a punt els controls de trànsit per garantir la seguretat ciutadana i el normal desenvolupament dels actes festius programats per avui amb motiu de la Nit de Sant Joan.

La Policia Local té preparat el dispositiu que posarà en funcionament aquesta Nit de Sant Joan, per garantir el trànsit fluid en els dos sentits de circulació Tavernes-platja així com dins de la urbanització costanera. Les tasques a efectuar pels agents tenen caràcter preventiu i com a objectiu principal ajudar a la ciutadania i facilitar que els actes programats es desenvolupen amb la major normalitat possible. 


Responsables locals de la Seguretat Ciutadana en una reunió de treball
El regidor responsable de l’àrea, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha confirmat que “els agents realitzaran controls d’entrada i eixida de vehicles a la platja per facilitar la fluïdesa del trànsit, evitar embossaments i previndre accidents i riscos mortals a conductors i vianants”. El regidor ha demanat “prudència en la carretera i el saber estar al llarg de la nit. La festa i diversió de l’entrada a l’estiu no deu destorbar-se per males pràctiques i comportaments incívics”.

Els actes programats durant la nit de Sant Joan són varis i compten amb una afluència de persones molt alta, d’ací que hi haurà un reforç en els efectius del la Policia Local en completa coordinació amb la Guàrdia Civil.
-