L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de juny del 2014

L’Ajuntament a proposta de la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, aprova el conveni de manteniment i reparació de les infraestructures higièniques i lúdiques de les platges.



La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, va proposar en el passat plenari la firma del conveni amb l’Agència Valenciana de Turisme mitjançant el qual l’Ajuntament es compromet a dur a cap tasques de manteniment en les infraestructures turístiques de la platja.

El conveni proposat per la regidora de Compromís va ser aprovat per unanimitat i té com a període de vigència entre l’1 de març i el 15 d’octubre. L’Agència Valenciana de Turisme abonarà 6.000 euros per les tasques efectuades per l’Ajuntament.

Llum Sansaloni explicava en el ple que l’Agència Valenciana de Turisme ha estat dotant els darrers anys les dues platges, la de Tavernes i la Goleta, “amb elements higiènics com els rentapeus amb aigua tractada de mar, estacions de bombament, les passarel·les i elements de caràcter lúdic i esportiu en l’arena, que són usats per la pràctica de volei i futbol platja, sense oblidar el conjunt de jocs infantils”.




La regidora indicava que amb la firma del conveni, l’Ajuntament de Tavernes s’obliga a efectuar les tasques d’instal·lació i retirada tots els anys dels elements i procedir al manteniment i reparació a canvi d’una compensació econòmica que enguany és de 6.000 euros.

La compensació ha anant baixant any rere, cosa que suposa una major despesa municipal en estes instal·lacions. Les tasques de instal·lació i desinstal·lació, així com tots els treballs de manteniment i reparació d’estos elements els efectuen els operaris de la brigada municipal.