L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de juny del 2014

Muntanyers del CETV visiten la Serra d'Espadà



Membres del Centre Excursionista Tavernes (CETV) han visitat els companys muntanyencs del Club de Castro d'Alfondeguilla com a devolució d’una visita que els castellonencs van efectuar temps arrere a la Valldigna.

Per tant, era la segona trobada organitzada entre els dos clubs i ara, en terres de Castelló, els muntanyers vallers han estat acompanyats per les rutes amb guies de luxe, cosa que els ha permés coneixer a fons els indrets del parc natural de la Serra d'Espadà, una zona de gran valor mediambiental que es troba al sud de la Provincia de Castelló a cavall entre les comarques de l'Alt Millars, Alt Palància i la Plana Baixa.
L’Ajuntament d'Alfondeguilla va tindre la deferència de permetre els caminants dutxar-se a les instal·lacions poliesportives i poder refrescar-se amb un bany a la pisina municipal. En acabar, tots els muntanyers junts van compartir informació i experiències viscudes a la muntanya al voltant d'un bon plat de paella i dolços casolans típics de la zona. 

En opinió del CETV aquests encontres aporten una riquesa molt gran a ambdós clubs, i permet conéixer de primera mà les rutes i paratges, alguns dels quals no apareixen en cap guia. I ja està organitzant-se una segon visita a la Valldigna.