L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 14 de juny del 2014

Tot a punt per a celebrar demà diumenge la sisena prova de la Copa d'Espanya senior i màster


Josep Llacer en representació de l'Ajuntament va presidir la reunió de coordinació de la cursa
Tavernes serà la seu demà diumenge, 15 de juny, de la sisena prova de la Copa d'Espanya en les categories sènior i màster organitzada pel Club Ciclista la Safor amb el patrocini de la Mancomunitat de la Valldigna i l'ajuntament de Tavernes, a traves de la Regidoria d'Esports, que col·labora amb 2.000 euros en concepte de patrocini, i despeses de publicitat i altres despeses de la jornada.

Fins avui s'han disputat carreres de la Copa d'Espanya a Còrdova, Cantàbria, Osca, Madrid i Múrcia abans de la de Tavernes i resta una última prova puntuable a Orense.  Com es pot comprovar, nomes la nostra ciutat estaria fora del grup de capitals que han organitzat l'event.

En la sala de comissions de l’Ajuntaments, i sota la presidència del regidor d’Esports, Josep Llacer, es va celebrar dijous una reunió amb les parts implicades, és a dir, organitzadors, policia local, protecció civil, Club Ciclista la Valldigna i tècnics d’esports. La finalitat era coordinar tots els detalls de la cursa (muntatge, horaris, seguretat, senyalització i voluntaris) perquè el muntatgge i la infraestructura és semblant a la que s’usa en qualsevol etapa de la Volta Ciclista a Espanya. No hem de perdre de vista que es una prova de la Copa d’Espanya. 

El club ciclista, amb col·laboració del Club d’Atletisme de Tavernes, aporta un total de 62 voluntaris que es repartiran al llarg del recorregut, tant a la nostra ciutat com a la platja per a senyalitzar i vigilar els encreuaments del carrer. Així mateix hi haurà 9 voluntaris amb moto que aniran obrint i tancant la cursa ajudant la tasca de senyalització i tall de trànsit. La policia comptarà amb un total de 18 efectius , protecció civil aportarà 5 voluntaris i la Guardia Civil 8 motiristes. 
Recorregut i perfil de la cursa
La prova és una carrera de 105 quilòmetres amb un trajecte que tenen com a inici i final la Plaça Major de Tavernes a les 10 hores i 13’30 hores respectivament, quan s’ha previst el lliurament de premis i trofeus. La cursa passa per els localitats de Benifairó, Simat i Barx, així com per la platja de Tavernes, té dos ports de muntanya als quals es pujarà dues vegades i dues metes volants. 

El període de preinscripció va acabar el passat dia 9 i hi ha un total de 199 preinscrits i 13 ciclistes en reserva.