L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de juny del 2014

València l’Athletic Club Bilbao jugaran a les 8 de la vesprada la final del torneig de futbol base “Compac-Mariano Carbó”

Dalt: UD Levante i València CF. Enmig: Bilbao i Tavernes i davall la UD Tavermes, l'equip de casa

El València CF i l’Athletic Club Bilbao es disputaran el títol i trofeu de campió del torneig de futbol base “Compac-Mariano Carbó” en la final prevista a partir de les 8 de la vesprada. El partit per al tercer i quart lloc està anunciat a les 6 i serà entre Tavernes i Levante UD. 

En els partits de semifinal jugats ahir es donaren els següents resultats: 

València CF 4 - Levante UD 1
UD Tavernes 1 - Athletic Club Bilbao 3.

L’acte inaugural va tindre lloc abans de jugar-se el primer partit i va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i del regidor d’Esports, Josep LLácer. L’alcalde va dirigir unes paraules als afeccionats on va recordar la importància de l’esport base en la formació i va encoratjat tant al regidor com a la UD Tavernes a continuar aquesta tasca que compta amb el recolzament de la ciutat i de l’Ajuntament. També va tindre paraules d’agraïment a les empreses col·laboradores que fan possible el torneig.
En acabar el partit de la final se celebrarà l'acte de lliurament de trofeus als equips i guardons als jugadors més destacats.