L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 7 de juliol del 2014

Anit, un gran concert de la Banda Simfònica amb la cantant Astrid Crone



Bastant bona assistència de públic en la primera actuació de l’estiu de la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Musical de Tavernes. Des de mitja hora abans la gent anava ocupant les seues cadires al cine Olimpo de la platja, tots expectants per l’actuació conjunta de la banda amb la cantant neerlandesa Astrid Crone. Mentrestant alçaven els ulls amunt mirant el cel tot i desitjant que els núvols negres que tapaven la Lluna no descarregaren sobre la platja justament durant el concert. 

L’acte, amb l’alcalde Jordi Joan i regidors del govern municipal en la primera fila, va començar amb un curt parlament de Vicent Gregori on es va presentar com a nou president de la Societat Musical, després del procés d’eleccions que va haver fa unes setmanes. 

Seguidament es va iniciar el concert. Estava format per peces de pel·lícules musicals i de grans musicals de Broadway. Ja des de la primera obra la gent no va quedar decebuda i amb El Fantasma de l’Òpera el públic va quedar entusiasmat amb l’actuació de la cantant Astrid Crone. Després va vindre l’actuació només instrumental de la banda sonora de West Side Story. 

Però Astrid va tornar. No només va interpretar de manera admirable les diverses cançons del programa, sinó que també va ballar i actuar. Així com una altra Liza Minelli, va fer el número de la cadira en la cançó Mein Herr, del musical Cabaret, va vestir d’una pobre Colette per a Les Misérables, va cantar Ich gehör nur mir, recordant la Sisi, una dona forta, independent i rebel de l’estricte protocol de la cort de Viena. Però també s’atreví amb obres més mogudes com Mama Mia, del grup Abba i River Deep, Mountain High. I tot això, amb una dicció i accent perfecte, va cantar en anglés, alemany i castellà.

L’actuació va durar més de dues hores. El públic, molt majoritàriament de Tavernes, va marxar amb ganes de més ja que va quedar molt content amb l’actuació de la cantant.

El diumenge 24 d’agost la Banda Simfònica ens oferirà un altre concert. No s’ha de perdre.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un poc carets els preus?