L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 de juliol del 2014

Compromís afirma que es una temeritat urbanística i jurídica la proposta del PP de construir el col·lector de la platja per un sector no urbanitzat.



La regidora de Compromís i responsable de Serveis Públics, Obres i Contractació, Llum Sansaloni, qualifica de temeritat urbanística i jurídica la proposta del PP de construir el col·lector de la platja per un sector no urbanitzat.

La regidora de Compromís ha volgut aclarir i valorar davant l’opinió pública vallera alguns dels punts que expressa el PP en una nota de premsa.

1. La fase 2 del col·lector no s’ha executat no per falta d’interés del govern de Jordi Juan, com diu Manolo Vidal, sinó perquè no disposem dels permisos de la Generalitat. Els permisos, com hem dit altres vegades, esta tramitant-los este govern perquè el PP no va avançar res ni va posar cap interés en obtindre’ls.

2. L’alternativa proposada per l’oposició de fer passar el col·lector de la platja pel sector 13 és una temeritat urbanística i jurídica: l’Ajuntament ja té declarada la caducitat del sector, l’agent urbanitzador del sector es troba en concurs de creditors i ni està ni se l’espera, i es desconeix el propietari de moltes propietats i fins i tot, moltes estaran en poder del SAREB.

3. La decisió de construir el col·lector per Blasco Ibañez és l’única contemplada pels serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament, és en la que treballa l’Ajuntament perquè dona total seguretat tècnica i juridica, és la proposada i la que disposa de dos permisos de la Generalitat.

4. L’afirmació del PP de que el pas pel Sector 13, un sector no urbanitzat, seria més econòmica no té cap justificació ni hi ha cap estudi que ho corrobore o demostre. Eixa afirmació és “un brindis al sol”, un invent sense base documental.

5. Respecte a l’afirmació de l’oposició que en la passada legislatura tenia un acord amb els propietaris, simplement dir que és fals. A l’Ajuntament no hi ha cap document que ho demostre, no hi ha obert cap expedient, no consta cap acord firmat. El que no podem saber és si eixa documentació se la van emportar a casa perquè en fer-nos càrrec de l’Ajuntament els ordinadors i els caixons estaven buits, sense cap document.

6, El PP va consignar nomes 700.000 euros per executar un col·lector que té un cost sobre els 1’5 milions i ho va fer en una època que es podia accedir al crèdit per executar tota l’obra. Cal remarcar que van demanar primer el préstec que van redactar el projecte, i no se sap en base a que es van consignar 700.000 euros, quan el projecte no estava acabat i després s’ha valorat en 1’5 milions.

7. Este govern no ha paralitzat el col·lector. Precisament és tot el contrari: l’ha avançat més que mai. Disposem de dos dels tres permisos necessaris, mentre el PP va ser incapaç de tramitar-los i obtenir-ne cap.

8. Dir que l’alternativa que proposen és més barata, és un invent del PP sense cap base argumental, documental o estudi que ho demostre. S’ha de ser més seriós i més escrupolós en parlar de temes tan importants, com és un col·lector amb uns costos tan elevats.
-



 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que lo hagan por dentro de la playa, así de paso se asfaltan las calles, que falta hace.