L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 12 de juliol del 2014

Avui dissabte a partir de les 21 hores de la nit hi ha pujada al Montdúver. ¿T'hi animes?


El Centre Excursionista de Tavernes i el Grup de Muntanya Valldigna ens ofereixen aquest dissabte 12 de juliol la possibilitat de participar en la “XIV Pujada nocturna al Mondúver”. El donatiu per a la inscripció és de 2€ per persona i inclou avituallament i assegurança.
L'eixida està programada a les 21h del dissabte 12 de juliol des de la pista d’accés de La Drova i les inscripcions es realitzaran en el lloc d'eixida a partir de les 20h. En aquest moment quedarà obert el control d'inscripcions, pagament i lliurament del avituallament.

La ruta és lineal amb anada i volta de 8 Km aproximadament i mancarà de caràcter competitiu. A les 0.00h, com és tradició, es llegirà un “Manifest en defensa de la Natura”. També es comptarà amb la presència de Vicent Savall, que acompanyarà als participants amb les seues cançons.

L'esdeveniment finalitzarà amb l'eixida del sol. L'organització passarà allí la nit i premiarà als presents amb uns dolços abans d'iniciar el descens.

Aquesta és una activitat de grup per la qual cosa es prega als participants s'atenguen a les instruccions dels organitzadors. El fet de participar en aquesta activitat porta implícit l'acceptació de les normes.

Recomanacions:
– portar una peça d'abric (hi ha nits que al cim fa fred), calçat esportiu, i entrepà.
– no utilitzar llanternes si no és necessari.
– tenir la màxima cura de no deixar papers ni envasos al llarg del recorregut, cal respectar l'entorn.