L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de juliol del 2014

Dissabte a partir de les 8'30, passeig amb bicicleta pel terme de Tavernes


La Mancomunitat de la Valkdigna, a través del Grup de Muntanya Valldigna, ens ofereix el dissabte dia 12 una eixida en bicicleta per paratges emblemàtics del nostre terme municipal. Tots aquells que esteu interessats a usar aquest mitjà ecològic us podeu apuntar acudint a les 8’30 del dissabte a la Tourist Info de la platja de Tavernes.

I que es visitarà? Doncs paratges com la platja, el molló, els ullals, Sant Llorenç de l’Alcudiola, la muntanya del bou, la séquia mare, la torre de guaita per tornar a la platja. Com veieu una bona passejada per llocs en mig de la natura i observant algunes de les aus característiques d’aquestes zones. Un total de 20 km que s’anuncia per a una durada de 3 hores i fins i tot hi ha possibilitat de dinar en un restaurant de la zona per 12 euros i llogar la bicicleta.