L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de juliol del 2014

El CETV és el primer grup organitzat que visita la cova del Parpalló


El Centre Excursionista  de Tavernes ha estat el primer grup organitzat que ha visitat la cova del Parpalló, situada al parc natural de Parpallo-Borrell, entre Gandia i Barx. 25 membres del centre van gaudir de les explicacions de les guies que l'ajuntament de Gandia ha contractat des de fa unes setmanes per difondrei donar a conéixer la importància de la cova, que està proclamada Patrimoni de la Humanitat, en formar part del grup preshistòric del Mediterrani.

La visita, al igual que passa amb la de la Cova del Bolomor a Tavernes, és molt recomable, indica el CETV, que ja avisa que és complicat aconseguir una plaça en l'atapeïda agenda que te el Departament de Medi Natural de Gandia por la demanda que té esta activitat.