L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 19 de juliol del 2014

Avui té lloc a la platja de Tavernes el desé Congrés del Bloc Jove


El Bloc Jove ha triat Tavernes per a celebrar el desé Congrés del BLOC JOVE, acte que se celebrarà avui dissabte i demà diumenge a la platja de Tavernes, i en concret al Saló del Restaurant Mediterráneo.

Aquest Congrés Extraordinari, presentat amb el lema “Enfortim el present, assolim el futur”, suposa una fita històrica en l’esdevenir de l’Organització, ja que en el seu quinzè aniversari, i continuant amb la dinàmica de cooperació i creixement entre la joventut valenciana, s’obri el Congrés i l’Organització a la participació de qualsevol jove amb independència de la seua militància o no en algun dels partits que conformen Compromís.

L'ànim renovador naix de la necessitat d’assolir punts d’unió entre les diferents sensibilitats socials del nostre país per enfortir el moviment valencianista, d’esquerres i ecologista, de cara als nous reptes que se’ns presenten.

Vos animem a participar en les esmenes tant de la Ponència Política com de la Ponència d’Estatuts, en les quals s’inclouen importants canvis dirigits a l’obertura i enfortiment de l’Organització com són la nova denominació (actualment BLOC JOVE, es proposa el nom ARRELS), el sistema d’elecció dels càrrecs (fí de les llistes tancades), o la creació de noves estructures (com la Comissió de transparència i garanties). 


Horari

Dissabte 19 de juliol
09:30h Primera convocatòria. Segona convocatòria 30 minuts després. Obertura del Congrés
10:30h Aprovació del reglament i de la Mesa del Congrés.
11:00h Debat i aprovació, si escau, de la Ponència d'estatuts
14:00h Recés per al Dinar, Final del termini per a presentar candidatures per al Consell General, Comissió de transparència i Garanties, Coordinadora Nacional i Secretaries Territorials.
16:00h Debat i aprovació, si escau, de la Ponència Política
17:30h Debat i aprovació, si escau, de les mocions
18:00h Presentació de les candidatures a càrrecs i representants de Joves amb Compromís, i votació.
19:30h ACTE DE CLOENDA. Proclamació de resultats i parlaments.
21:00h Eixida cap al GANDIA SOUND i sopar. 

Diumenge 20 de juliol
11:00 Esmorzar.
11:30 Treball en grups.
13:00 Conclusions treball en grups i cloenda.
14:00 Dinar i tornar cap a casa!.

Remés
-