L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 26 de juliol del 2014

El diputat de Compromís, Josep Maria Panyella participa en una jornada de treball amb militants de la Valldigna


El diputat per Compromís i cap de llista pel Bloc a Castelló, Josep Maria Panyella ha mantingut una jornada de treball amb els militants de la formació de tota la Valldigna. 

El diputat va fer un balanç i va donar informació sobre el treball desenvolupat en Les Corts Valencianes en aquest curs polític que ara acaba i va explicar les propostes i previsió de treball per al pròxim any. 

La reunió va abordar també altres temes importants per a Compromís-Bloc, cas del treball efectuat als Ajuntaments, on va dir que Tavernes era un referent per a la coalició, lloant el treball efectuat des del govern de la ciutat. 


També es va abordar els futurs esdeveniment en què es vora immers la coalició, cas de les primàries i tot el procés per elegir el candidat de Compromís a president de la Generalitat.