L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 11 de juliol del 2014

El regidor de Compromís i responsable de Foment, Josep Llácer, participa en la jornada de la Cambra de València de presentació del Programa LIFE de la Unió Europea 2014-2020.



El regidor Llacer amb Santiago Donat, de la Direcció General de Projectes i Fons Europeus

El regidor de Compromís i responsable de Foment, Josep LLácer, ha explicat que el Programa Life “és  l’únic instrument financer de la UE dedicat al medi ambient. L’objectiu general per al període 2014-2020 és contribuir al desenvolupament sostenible i aconseguir els objectius de l’Estratègia Europa 2020 així com els plans generals de la UE quan a medi ambient i clima”.

La jornada ha estat organitzada per REDIT i la Cambra de València, i segons ha explicat el regidor Llácer “ha servit per presentar els resultats de Projectes LIFE de l’anterior campanya  i també la Conselleria d’Hisenda ens ha presentat la nova convocatòria del programa, oberta des del 16 de juny fins octubre i s’ha explicat les mesures de finançament complementàries”.

El regidor ha valorat com a molt positiva la jornada atés que les mesures explicades serviran per millorar els estudis que actualment s’efectuen sobre el tipus d’enfocament que Tavernes donarà als treballs que prepara.  

La jornada ha servit també per a realitzar un networking entre les entitats participants i per a una recerca de nous socis col·laboradors per participar en els projectes d’aquesta nova edició 2014-2020.