L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de juliol del 2014

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, demana a conductors i ciclistes que extremen les precaucions en circular pel Camí Reial

Uns ciclistes avancen una màquina de netejar marges al Camí Reial

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha demanat a conductors i ciclistes "precaució i prudència" en circular pel Camí Reial després de l'accident de trànsit que va tindre lloc dilluns i on van estar implicats un turisme conduït per una dona i un ciclista veí de Gandia, que va resultar ferit.

Efectius de la Policia Local de Tavernes i el SAMU es van traslladar al lloc i van atendre de manera immediata al ciclista, que va ser traslladat a l’hospital. La Guàrdia Civil de trànsit s’ha fet càrrec de les diligències de l’atestat.

El regidor de Compromís davant d’aquest accident ha fet una crida tant a conductors de vehicles a motor com als ciclistes i ha demanat prudència i molta precaució en circular pel Camí Reial (el tram de la carretera Natzaret-Oliva al nostre terme) per evitar uns accidents que, desgraciadament, se solen repetir dia a dia en les carreteres.

Evarist Sansaloni ha recordat que el tram indicat té la qualificació de via pecuària, és a dir, de pas de ramat amb la qual cosa la velocitat i, així està indicat, està molt reduïda a més que la via ofereix moltes revoltes i estretors que la fan perillosa.