L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 8 de juliol del 2014

Hi ha perspectives d'una lleugera millora en l'ocupació de la platja



L'ocupació de pisos en lloguer en la platja de Tavernes (no oblidem que no tenim oferta hotelera) sembla ser que ha experimentat un menutvascens durant els mesos de juny i juliol de 2014 respecte a l'any passat, segons fonts del sector immobiliari que arreplega el periòdic Las Provincias. 

Les dades apunten al fet que la sol·licitud i ocupació d'habitatges en lloguer per a als dos mesos centrals de l’estiu (juliol i agost) ha crescut entre un 10 i un 15% amb la qual cosa es confia en una millora de la temporada estival. La veritat és que a simple vista no sembla que eixa millora siga realitat. Esperem es done a partir d'aquest cap de setmana.

Els preus de lloguer en Tavernes per a aquest mes de juliol estan en una mitjana entre els 1.200 euros i els 1.400 mensuals, segons siguen les condicions de l'immoble i característiques. (ascensor, piscina i nombre d'habitacions) o be el ser un pis o un habitatge unifamiliar. Els preus a l'agost pugen i la mitjana estaria entre els 1.400 euros i fins els 1.800 com a preus més habituals i "normals".

També es comprova que les estades amb llargues temporades, els dos mesos d'estiu i fins i tot algunes setmanes més com era bastant habitual fa unes dècades, han passat pràcticament a la història i les pernoctacions de dues setmanes van en augment potser com a fruit de la crisi. 

Els pisos ocupats en lloguer en Tavernes són un indicador de l'ocupació turística de la platja donat que la nostra ciutat no té oferta hotelera, i una bona o mala temporada depèn en gran manera de l'ocupació de pisos en lloguer. No podem oblidar el marcat caràcter familiar de la nostra platja i també que els pisos i apartaments són ocupats molts pels propietaris.

Els factors apunten a una milloria aquest estiu després d'uns anys, i des de l'inici de la crisi, que han sigut bastant dolents per a aquest sector.

En aquest context, cal recordar que el turista en Tavernes segueix essent el ciutadà espanyol, i majorment els habitants de les comarques limítrofes a la Valldigna (la Costera i les Riberes principalment), i molts d'ells són propietaris dels apartaments que ocupen. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y perque no tenim oferta hotelera?,el psoe no volia que feren uns cuants hotels a la platja?,qui te les llicencies?,el turisme a tavernes generaria treball a molta gent si no se qui deixara que es feren hotels.No rs un tema de lloguer,aixo no mes genera beneficis a uns cuants particulars,per cert la majoria dels contrats de alquiler hi hauria que pegarlos una "miradeta"....