L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juliol del 2014

L'alcalde Jordi Joan confirma un projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques en l’Avinguda de Germanies i Carrer la Barca amb una inversió de 30.000 euros.




L’alcalde, Jordi Joan, del grup Compromís, ha confirmat la pròxima execució d'un projecte de millora de l'Avinguda de Germanies i del carrer la Barca en la zona d'entrada de Tavernes. Es pretén així potencia el Pla d’Accessibilitat Integral Municipal que té aprovat Tavernes i que que contempla la comarcal CV-50 com a eix important de les activitats diàries,  especialment el tram que configura l’avinguda de les Germanies, la rotonda d’entrada, i el carrer de la Barca, a l’est del nucli urbà. 

Precisament el projecte pretén millorar aquesta zona, fer-la més accessible, perquè forma part d'un  itinerari principal per als vianants en ser pas quotidià per a anar a l’IES Jaume II el Just, les zones esportives del sud del nucli urbà i formar part de l’itinerari saludable establit per l’Ajuntament. A les fotografies podeu vore alguns trams de la zona beneficiada. 

Jordi Joan ha recordat que la voluntat municipal “és fer accessibles els itineraris que uneixen edificis i instal·lacions públics amb zones i espais lliures d’ús públic en ser llocs on es du a cap moltes de les activitats de la vida diària de municipi. Per això,  vam decidir la inclusió d’aquest projecte de millora d’accessibilitats dins de les obres a executar en el PAP de la Diputació.


L’alcalde de Compromís ha remarcat que “Tavernes continua rebent subvencions amb normalitat, i gràcies a les sol·licituds fetes per l’Ajuntament, podem confirmar que dedicarem 30.000 euros per millorar l’accessibilitat d’aquestes vies i es comptarà amb una subvenció del PAP de Diputació".

El projecte millorarà la il·luminació i els passos de vianants de manera que s’eliminaran obstacles en l’itinerari, també es millorarà la qualitat de la pavimentació de la vorera, de les illes intermèdies i es crearan guals adaptats a la nova normativa tècnica.

L’alcalde, Jordi Juan, ha recordat que el Pla d’Accessibilitat té, entre altres objectius, fer accessible zones del casc urbà que per les característiques i morfologia urbana, tipologia edificatòria, usos i activitats i mobilitat de la població són essencial en el desenvolupament urbà i en aquest objectiu, i per millorar l’accessibilitat a tots els nivells, està treballant el govern municipal des del primer moment.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

També podrien arreglar les voreres de la platja que estan de vergonya i són un perill sobretot a l'avinguda Blasco Ibañez prop de la fira i el canal.Tot un clot.

Anònim ha dit...

Per favor, que els semàfors de vehicles estiguen millor coordinats per a una circulació de vehicles més fluïda, encara que posen radars. Costa més creuar el poble que anar a Xeraco. Gràcies!