L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 d’agost del 2014

Amb col·laboració ciutadana, tot va millor


Dues hores entre fotografia i fotografia

Ens escriu un lector i ens envia dues fotos: Una presa aquest mateix matí i una segona al cap de dues hores escasses. Nosaltres les hem unides en una sola per il·lustrar la notícia. 

I ens ha contat: aquest matí he vist el senyal al terra i he fet servir el servei de “Linia Verda” per avisar a l’Ajuntament. I en tornar pel mateix lloc, poc més de dues hores havien passat, el senyal ja estava col·locat. 

Un fet que, ens diu, l’ha alegrat perquè ha comprovat que si els ciutadans col·laborem, les coses van molt millor. 

I estem totalment d’acord. Amb un mínim de sentit cívic, de voluntat d’ajudar en coses tan simples com fer un avís i agilitar les tasques que, al cap i a la fi, beneficien a tots, pensem que tot aniria millor. 

L’Ajuntament disposa d’una “Linia Verda” que es pot descarregar al mòbil mitjançant una aplicació Apps i des d’allí comunicar qualsevol desperfecte, incidència... amb la certesa que si no calen materials especials o si, per exeple, no s’han de demanar peces fora de la localitat en temes més complexes, se solen arreglar ràpidament. Només cal avisar. Perquè les coses vagen millor. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tinc oberta una incidència del dia 30 de Juliol i encara no ha canviat el estat del seguiment.

Anònim ha dit...

No tingues tanta pressa que la linea verda es a cost zero. No tens dret a queixar-te.