L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 24 d’agost del 2014

Avui diumenge a partir de les 22'30 hores concert a benefici de Càritas

La “Ventolin’n Band” i la Banda Jove de Tavernes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, ofereixen aquesta nit a partir de les 22:30 hores de la nit un concert extraordinari en el Cinema Olimpo de la platja de Tavernes en benefici de Càritas Interparroquial. 

L’entrada és lliure però s’agraeix l’aportació d’un quilo de menjar no perible com a “entrada solidària” que serà destinat a les ajudes que Càritas dóna a les famílies més necessitades del poble. 
La Ventolin's Band en una recent actuació a la platja
La “Ventolin’s Band” dirigida pel seu director Evarist Sansaloni oferirà com a temes del concert la interpretació de les peces “Educands de Benejúzar” de José Aparicio Peiró, “La Bella i la Bèstia” de Alan Menken; “El bo, el lleig i el dolent” d’Ennio Morricone; “Imagine” de John Lennon, “Tres vegades guapa” de Laredo; “Estranys en la nit” de Keemfert i Singleton i “No plores per mi, Argentina” de A. Lloyd i Rice. 

La Banda Jove en una recent actuació al Real de Gandia
La "Banda Jove" dirigida per José Luís Palomares Peñalba oferirà als assistents “Segrelles” de J. Pérez Vilaplana; “El Quixot” de Ferrer Ferran amb narració del text d’Antoni Fons Roldán; “Pilatus: Muntanya de dragons” de Steven Reineke i “Abba Or” del grup Abba.
-