L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 7 d’agost del 2014

Com les cireres... n’estires una i van eixint altres enganxades...!!!




La querella que va presentar Compromís contra els directius de RTVV per saquejar les arques valencianes està resultant com les cireres: els mitjans de comunicació arran de la denuncia han començat a traure documents que demostren el que es denunciava: que RTVV coneixia la situació de fallida i els directius van continuar fent cas omís a les recomanacions de la Sindicatura de Comptes i del Consell d’Administració. 

Enric Morera, amb la nova documentació publicada, ha demanat al president Alberto Fabra que "demane a l’Advocacia de la Generalitat que pose a la disposició del jutjat tota la informació de com s'ha actuat per a saquejar les arques públiques valencianes a través de RTVV".

El portaveu de Compromís considera que la col·laboració del Consell amb la justícia és indispensable per a restaurar la decència i l'ètica en la vida pública i ha advertit que "les noves informacions obrin les portes a ampliar la denúncia que ja presentàrem des de Compromís fa uns mesos. Demostren que no tot estava auditat, sinó que existia una aparença de legalitat amb la finalitat d’apropiar-se fons públics per a ús privat ", ha anunciat Morera. 

"És escandalós que demanaren a través de l'Institut Valencià de Finances (IVF) els préstecs amb el pretext de pagar els proveïdors, i el demanaven per a pagar nòmines" -ha denunciat Morera "però tot aquest garbull es manifesta més descaradament amb les gestions de Pedro García i Juan Cotino amb la visita del Papa al 2005 . Es veu amb major claredat la connivència del Govern valencià amb la Gürtel i el saqueig que feren a les arques valencianes”.

Morera ha manifestat la necessitat de tenir un sector audiovisual fort perquè és un dels objectius de canvi de Compromís, "refer una nova ràdio i televisió pública valenciana que impulse la nostra economia productiva i es consolide com a motor d'expressió de la nostra llengua i cultura".
-

2 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. Se'ns havia passat.

Anònim ha dit...

De res.