L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’agost del 2014

Comencen a conéixer-se alguns actes de Festes del Poble




Les Festes Majors de Tavernes s'iniciaran enguany el divendres, dia 12, amb la Festa Estellés i la recuperació de la “nit de rock local” amb diversos grups de Tavernes, prevista en el pavelló multiusos del Vergeret. 

El dissabte 13 és el dia d'inici oficial amb la Baixà del Crist de la Sang, encara que aqueix dia i com a acte previ se celebrarà en la Plaça Major el concurs de xarangues que arriba enguany a la seua dècima edició i s'espera compte amb la participació dels millors grups que han amenitzat la jornada en anys passats.  A la vesprada a la zona d'Els Sequers hi ha el concurs caní, que celebra la segona edició.

A la nit, com és tradició el Festival de Balls Populars en la Plaça Major i després, seguint el patró del passat any, s'anuncia l'orquestra Zeppeling en el Passeig del País Valencià. El diumenge la jornada s'inicia amb la visita de l'Ajuntament als carrers engalanats i puntuació pel jurat, la celebració de la patrona de Tavernes, la Divina Aurora, i el concert de la Unió Musical a la Plaça Major.

Enguany, el dilluns i el dimarts queda per a actes esportius organitzats pels clubs, però el dimecres, dia 17, hi haurà un concert de corals a les 20.30 hores en la Casa de la Cultura, acte que s'aprofitarà per a retre homenatge al sacerdot Miguel Pajares, mort per l’Ebola.

Els actes festius organitzats per l'Ajuntament es reprèn la nit del dijous, com el concurs de paelles en el Sequers que enguany serà a benefici de l'associació ACUDE que atén a familiars i persones depenents. L'orquestra Limite serà l'encarregada d'amenitzar la vetlada.

També el dijous dia 18 comencen els “bous al carrer” fins fi de festes en el Carrer la Barca comptant amb la col·laboració de la Penya Taurina “Bous a la Vall”.

El divendres és el dia dedicat a les disfresses: a la vesprada per als menuts, també es farà a l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda i, a la nit, el concurs de disfresses per a adults en la Plaça Major amb l'orquestra Crash. 

El dissabte 20 hi haurà activitats infantils, una actuació de DJ’s, el III Concurs de Grafits en el Camp d'Esports i la processo de la Pujà, per a acabar la setmana festiva amb un castell de focs artificials.
-

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Quasi, "copiar-pegar" del de l'any passat. Canvien d'orquestres i "voilá" FESTES 2014! Que poques ganes de calfar-se el cap i buscar alternatives noves.

Anònim ha dit...

Sabeu si podrem gaudir algun dia amb activitats infantils de Dani Miquel el "canta-cançons"??

Anònim ha dit...

podrieu posar tambe l'event del concurs dels gossets que fan el dissabte per la vesprada a la zona dels sequers...

Anònim ha dit...

A.CU.DE es l.anacronim de associacio de cuidadors de depenents i per tant no cap traducció del nom .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per l'avís. Canviat.
L'event dels gossets de dissabte als Sequers està tractat en una notícia a banda. De tota manera ho recordem.

Anònim ha dit...

Que día y a partir de que hora quedarán inutilizadas las cocheras de la calle la Barca y hasta cuando. Para que los vecinos afectados saquemos los coches. Me gustan los toros, no tanto la locutora del evento, es cansina, repetitiva y eso si marea y mucho. Solicito la moderen un poco, a ser posible, calladita. GRACIAS.

Anònim ha dit...

Tampoc ve xavi castillo enguany? Al final vindrà Francisco i arevalo, està cantat

Anònim ha dit...

Pa dir això no fea falta esperar a final d'agost. Son com les de l'any passat.

Anònim ha dit...

No se que esperaveu si les festes les organitza i programa un sol partit, sense cap intervenció del soci. Fetes a mida d'eixe partit que té la competència exclusiva en festes.
I ja vorem si el llibre de festes és com ja s'ha dit, col·laboracions majorment de gent del partit o afins per l'excusa musical.

Anònim ha dit...

No san calfat molt el cap. Tot els anys lo mateix.

Anònim ha dit...

A vore ja fa anys que es idem de lo mismo siga bloc o pp ,con que no es queixeu que sempre es igual

Anònim ha dit...

De bloc res, voldràs dir PSOE. Si ho fa el bloc sí que marca diferències i molt agradables. Encara que com eres pperet, no ho voldràs comprendre

Anònim ha dit...

Ànim, ja queda menys per al festiveeeern

Anònim ha dit...

es que no costava res de asi faix un llamament que un concert un minim concert dels baratets no un pablo alboran ni un david bisbal aixo pa ciutats en mes categories pero nse algun que cobre poc els xiquets de la voz kids es tan treballant en telecinco no tindran molt de bolos o los mojinos es que aixi es el dia de les paelles que e vist pel facebook del alcalde que costa 30.000 i el dia des disfrasos pa aixo millor dos dies de festes i no una semana que no fan res i com a dato de opinio si este añ tornen a fer cine a la plaça una peli de dibujos normals que hair de nit la platja esta plena i no costa res ficar una peli normal de dibujos no en ingles o valencia gracies cotorreta

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una peli en valencià no és normal?

Si no és normal una peli en valencià en un poble valencià, ja ens diràs on serà normal: ¿en la Xina?

Festa i cultura ha dit...

Vaja programa de festes! Sincerament així és normal que la gent se'n vaja del poble. On està la renovació que es proclamava? Ai mare! Per cert, Dani Miquel ja ha actuat aquest any en el poble, vespra de Sant Joan. I no és la primera vegada. L'any que ve torne! Però per favor que no torne en uns anys ni Xavi Castillo (amb el PP també va actuar, i diverses vegades... ), ni Eugeni Alemany.... Ara bé és tan sols una petició. Bones festes!

Anònim ha dit...

cotorreta lo de la peli de dibujos no Hue dit per mal però aquestes festes passades el cine ciclats van anar sols 2 persones i rondaven els 80 anys jo simplement he dit que si se fiqués una peli de dibujos hi hauria mes gent en dono igual que sigui xina que russa simplement es pa que no es quedi buit i digues després que en la plaça no cabia ningú

Anònim ha dit...

Crec que deuríen fer més coses per als joves. I respecte als Dj's, que siguen com Dj Plan B perfavor...res de Dj' que posen cançons a lo Shakira i Katy Perry, per canviar un poc i tal.

Anònim ha dit...

Dj Plan B que va vindre al festivern.

Anònim ha dit...

Als de les 13:48 i 16:38 no se com teniu barra de fer partidisme barat, igual digueu que hi ha un gran equip de govern que quan hi ha que espellucar-se puces li doneu totes les culpes al soci. Mal assumpte per dur qualsevol tipus de relació. No se si l'associacio dels bous de Jaume tambe es idea i la propicia el PSOE, D'aixo tambe deu tenir la culpa. I de mantindré la nit de paelles tambe deu ser excelent idea del PSOE. Respondre a les critiques a festes dient que es cosa dels socialistes es caure molt baix. Quan es fa be algo a hisenda o cultura, les medalles son de tots, es gràcies a l'alcalde. Lamentables argumentacions, despres volen fer front a la dreta quant mai han governat amb la majoria absoluta. Navalla de doble fulla.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No pensem que les opinions particulars i damunt expressades en comentaris anònims siguen significatives ni expressen la postura oficial de cap partit.
Està ben clar que no.

ploochy ha dit...

Me ayudais? Pulsad sobre el enlace y dadme un voto, muchahttps://www.facebook.com/adriancastellofotografia?sk=app_369713696411710&app_data=eyJhcHBfZGF0YSI6ImV5SnpaV04wYVc5dUlqb2laMkZzWlhKcFlTSXNJblZ6WlhKZmFXUWlPak15TXpFd09UQjkifQ%3D%3Ds gracias a todos