L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 d’agost del 2014

Dijous 14 d'agost "1ª Trobada de joves vallers pel Món" al Braç Treballador



El pròxim dijous, dia 14 d’agost, a partir de les 6 de la vesprada, al Braç Treballador tindrà lloc la “1ª Trobada de joves vallers pel Món” una activitat que busca que els participants expliquen la seua experiència a l’estranger als joves de Tavernes que estiguen interessats a anar-se’n fora, bé a estudiar o bé a treballar. 

Hi ha confirmada la presència de joves de la nostra ciutat que ara mateix viuen a l’estranger, en concret de joves que viuen i treballen a Rússia, Anglaterra i Alemanya. També durant la jornada es farà una connexió via Skype amb joves que estan a Corea, Alemanya o als EUA, perquè expliquen les seues vivències. 

L’ activitat està desenvolupada conjuntament per les regidories de Joventut i Foment Local de Tavernes, responsabilitat del regidor de Compromís, Josep Llàcer, i s’emmarca dins del taller “Joventut, ocupació, formació i empreneduria en la Unió Europea” que es desenvolupa des de fa uns mesos a Tavernes amb l’objectiu de divulgar i millorar els pròxims mesos el grau de coneixement dels joves sobre els programes de formació i ocupació en la UE, amb una aposta seriosa per la mobilitat geogràfica. 

Les activitats que s’hi ha realitzat són: Tallers de recursos per a l’ocupació i formació a Europa per a jóvens; Taller de Conversa; Fitxes per països amb informació d’interés i l’anunciada per al dia 14 de la Trobada de jóvens vallers per Europa. 

Josep Llàcer, regidor de Compromís, ha assenyalat que l’objectiu del taller “és fomentar el coneixement de la realitat internacional per tal d’ augmentar les possibilitats de la joventut en aquest àmbit. El projecte de les dues regidories pretén buscar faena per a jóvens, però també aconseguir una formació bàsica i un desenvolupament personal i social”.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien, fomentando la política de retorno, tal como dice la constitución. Que inviertan en formación y proyectos los del gobierno y la gente joven y preparada no se irá.

Anònim ha dit...

de quin partit es el regidor??

recorde que en este blog es criticava els mitjans de comunicació que feien el que ara estic llegint.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem a que et refereixes.
A la noticia diu clarament de quin partit és el regidor. De Compromís.