L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 d’agost del 2014

El govern valencià del PP usa el Pla de Pagament a Proveïdors per a tot: RTVV va pagar deutes a clubs esportius

El Pla de Pagament de Proveïdors del govern de Madrid sembla que el govern valencià del PP el va fer servir per a tot. Així l'empresa publica Radio Televisió Valenciana (RTVV) va abonar 8.337 factures amb càrrec a l'esmentat Pla de Pagament a Proveïdors en el 2012, però... una part del deute era amb entitats esportives, majorment valencianes a les quals va destinar 1,3 milions per pagaments pendents, segons dades que ha publicat Levante-EMV.

En total, 24 factures de clubs esportius, i entre elles 11.800 euros al CD Olímpic de Xàtiva, dirigit pel president de la Diputació de València i també del PP provincial, Alfonso Rus. Com pagaments pendents amb el FC Barcelona i el Reial Madrid, per 265 i 637,20 euros, respectivament.

Les mes gruixudes: 560.632 euros a l'Hèrcules CF, en cinc factures; els 279.041 euros del Llevant UD de tres factures pendents de pagament, a l'Oriola CF se li van abonar 70.768 euros i prop de 400 euros a Valmor Sports, empresa organitzadora de la Fórmula 1 a València.

RTVV va abonar 232.308 euros pendents al València Basket i va liquidar deutes amb diversos clubs d'handbol, entre ells el desaparegut Club Handbol de Monòver, al que se li va abonar un deute de 4.060 euros; al CB Mar Alacant, amb tres factures per valor de 19.508 euros, i el C.B. Mar València, amb tres factures per valor de 164.360 euros.

També va destinar part del Pla de Pagament a Proveïdors per a deutes amb bancs, agències de viatges i despatxos d'advocats. Entre les factures per activitats realitzades a càrrec de RTVV hi ha un deute amb l'empresa Bous i Espectacles gaditans, per 73.031 euros; 3.529 euros per serveis de taxis d'alta gamma, o factures pendents dels Salons S.XXI, per 2.210 euros.
-