L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 d’agost del 2014

El jugador del C.B Tavernes, Guillem Ferrando, seleccionat per a l'espanyola


Guillem Ferrando Porro

 El jugador aleví del Club Bàsquet Tavernes,  Guillem Ferrando Porro, ha estat seleccionat per jugar en la selecció espanyola U13 dins de la campanya «Operació Talent» de la Federació Espanyola.

El jugador del C.B Tavernes es troba a Guadalajara des del passat dilluns, 4 d’agost, i segons el club valler “és un orgull i un fet molt important dins de la història del basquet de Tavernes".

Una imatge d'ahir del treball en el pavelló de Guadalajara
Guillem Ferrando Porro, nascut a Benifairó i format en l’escola de base del basquet local destaca per la seua tècnica, una qualitat que l’ha dut a ser el millor jugador de l’aleví del CB Tavernes en la passada campanya i destacar en la selecció valenciana que va disputar el nacional, cosa que li ha facilitat el jugar l'any que ve en el Valencia BC infantil i continuar la seua projecció.

-Agraïm la informació remesa pel club
-