L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’agost del 2014

En defensa del nostre territori, de la nostra comarca, del nostre país


L'assemblea Salvem l'Auir ha convocat a les 19.30 d'aquesta vesprada una manifestació contra un dels nous casos d'especulació a la comarca la Safor-Valldigna, i que s’uneixen a altres que vàrem tindre al nostre terme municipal (PAIs de Bancaixa i la Granata Golf) i que la crisi va paralitzar.

El PP de Gandia, com en el seu dia el PP de Tavernes, ben lluny d'afavorir els interessos del poble, destrueix el terme amb l'objectiu de defendre els interessos econòmics d'una minoria de gent, especuladors, sense reflexionar amb l’eliminació de la riquesa de valors agropecuaris que conforma una comarca rica amb platges, camps, marjals i muntanyes. 

Amb el lema 'Per l'Auir, la Marjal i el Racó de tomba! La Safor no es toca!' els manifestants es trobaran avui al club nàutic de la platja de Gandia per protestar, perquè els ciutadans i ciutadanes donem com a resposta a projectes especuladors i de destrucció del territori un “NO” rotund.