L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 27 d’agost del 2014

La Comissió Europea investiga el deute de la Generalitat. L’eurodiputat de Compromís ha afirmat que : “El deute és responsabilitat dels governants, no dels ciutadans”.



La Comissió Europea continua investigant el deute de la Generalitat Valenciana per esbrinar si el Govern valencià del PP va comunicar dades errònies del dèficit. L’objectiu es arribar a conèixer si la notificació errònia va ser deliberada o si hi ha hagut una negligència greu en la comunicació de les dades.

L’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, ha assegurat que el procés d’investigació continua per “haver-se detectat un dèficit superior al declarat en Sanitat i que correspon a despeses irregulars no pressupostades”.

El diputat de Compromís ha indicat que el fet es confirma confirmaria que estaríem davant “un deute, la responsabilitat del qual és només dels governants i no de la ciutadania. Es un deute que es va contraure de forma irregular i per tant és un deute il·legítim”.

La Comissió Europea ja ha avançat que, si s’ha produït una negligència, executarà les sancions contemplades al Parlament i el Consell Europeu, es a dir que es pot imposar una multa a un Estat membre “que intencionadament o per negligència greu tergiverse les dades relatives al dèficit i al deute”.
-