L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 d’agost del 2014

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Caca, caca, caca...


Un dels nostres lectors ens envia la fotografia que il·lustra aquesta notícia: Una imatge de la zona de jocs que hi ha al Passeig de Lepant, prop de la Casa de la Cultura on els "elements" cridaners són les dues "caques" de gossos perfectament visibles i identificables. 

Ens comenta el lector que sembla mentira que la gent siga tan incivil i permeta les actuacions de les mascotes en plena zona dedicada als menuts i el que és pitjor que no ho arreplegue com té obligació. 

Doncs sí, amic lector, la gent és així. I igual dóna que la multes, o faces campanyes de netedat. I després hi ha gent que llança flames per la boca si es veu amb una denuncia per aquests comportaments, i fins i tot hi ha gent que és reincident en les sancions. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja no sols caques, hi ha veïns que deixen pixar els gossos als mateixos tobogans dels menuts, i també premen el boto de la font per a que beguen directament de la font en compter d'agafar algun recipient de plastic i omplir-lo d'aigua.
S'acceptarien fotos enviades a linea-verde de propietaris deixant cagar els gossos i no arreplegar-ho???

Anònim ha dit...

Jo les enviaria als municipals i que actuen. O les penjava en el facebook.

Anònim ha dit...

Perque no poden ser de gat?hi ha molts gats "callejeros", i ja sabem com els agrada fer les seues necesitats en la arena...independentment del que heu dit abans q tampoc hem sembla be eh.

Anònim ha dit...

Menut gat! Més bé q serien lleons pel tamany.

Anònim ha dit...

Els gats primer fan un forat i després el tapen. En això són molt asseats. A més, pel tamany hauria de ser un gat africà d'eixos que mengen impales i que també se'ls diuen lleons.